Circle of Life

Op de Circle of Life informatiemarkt wordt informatie aangeboden over boeiende onderwerpen die typerend zijn voor de verschillende levensfases. 

Standhouders Internationale Vrouwendag Den Haag 2018

NR. ORGANISATIE WAT IS ER OP DE STAND TE ZIEN?
1 Stichting Colours of Impact Bezoekers ontvangen informatie over het aanbod van de Stichting Colours of Impact, waarbinnen aandacht wordt besteed voor maatschappelijk actuele onderwerpen. Daarnaast zal er een demonstratie handverzorging-handmassage gegeven worden.
2 Stichting Avrasya De stichting Avrasya geeft informatie over haar activiteiten en laat door vrouwen handgemaakte motieven zien.
3 Stichting PCOS Nederland Stichting PCOS Nederland deelt informatieflyers uit met betrekking tot PCOS aandoening bij vrouwen. Tevens kunnen er vragen over het onderwerp gesteld worden.
4 Brahma Kumaris Spirituele Academie Op de stand van Brahma Kumaris zullen korte gesprekken plaatsvinden over afscheid en het levenseinde. Afscheid en het einde van het leven vragen de mens om los te laten wat hen dierbaar is. Bezoekers leren hier wat er nodig is om het acceptatie- en het verwerkingsproces op een waardige manier ruimte te geven.
5 Stichting Vrouwenorganisatie Sarita Vrouwenorganisatie Sarita heeft als doel het mobiliseren, participeren en vergroten van zelfontplooiing en de positieverbetering van vrouwen in de multiculturele samenleving in het algemeen en in het bijzonder de Haagse samenleving.
6 Women's Initiatives Network Op de stand van Women’s Initiatives Network zullen verschillende vrouwen art, design en crafts ontwerpen. Women’s Initiatives Network biedt informatie over het vrouwen centrum. Ook zullen er verschillende Afrikaanse hapjes en drankjes te proeven zijn.
7 Stichting Helin, Koerdische Vrouwenraad Op de stand van Stichting Helin kunnen mensen zich inlezen en laten informeren over Jinwar (een vrouwendorp in Rojava). Ook kan er kennis gemaakt worden met de werkzaamheden van de Koerdische vrouwen stichting en haar verenigingen.
8 Single SuperMom Single SuperMom informeert bezoekers over haar activiteiten en waarom hun werkwijze gehanteerd wordt.
9 Taal aan Zee De (vooral vrouwelijke) taalcoaches van Taal aan Zee geven wekelijks Nederlandse les bij geïsoleerde anderstalige vrouwen, zodat zij zelfredzamer worden. Op hun stand geven ze uitleg over deze bijzondere manier van lesgeven. 
10 Rode Kruis Den Haag Op de stand van het Rode Kruis worden vragen beantwoord en wordt informatie verstrekt over het Rode Kruis Den Haag. Het doel is om mensen bewust te maken van de mogelijkheden die mensen hebben. Binnen het Rodethema zal de nadruk gelegd worden op de cursussen die ervoor zorgen dat vrouwen zich veiliger voelen in de maatschappij.
11 Iranian Women Movement Museum Op de stand van het Iranian Women Movement Museum zullen publicaties, posters, brochures en boeken over het museum te zien zijn. Er wordt uitgelegd wat de Iranian Women Movement Museum doet, met de nadruk op de research projecten die een kader vormden voor verschillende aspecten van de Iraanse Women Movement in de late 19e eeuw.
12 Mammarosa Den Haag Mammarosa Den Haag zal bezoekers informatie bieden over borstkanker bij anderstalige en laaggeletterde vrouwen in Nederland.
13 St. Yasmin Stichting Yasmin is het participatiecentrum voor alle Haagse vrouwen die hun talenten willen ontwikkelen of die zich willen inzetten voor de Haagse maatschappij.
14 Femquest Femquest gaat op hun stand een krachtgesprek aan met vrouwen over wat hen kan helpen bij vraagstukken en dilemma’s in hun leven. Zij vertellen vrouwen hoe zij zich zichtbaar kunnen maken en hoe er gebruik gemaakt kan worden van het netwerk om hen heen.
15 PEP Den Haag Maak kennis met onze PEP’ers. Het verbinden van kennis, kracht en kansen, dat kenmerkt onze PEP’ers. Samen met u werken wij aan het oplossen van participatie- en emancipatievraagstukken.
16 Haagse Vrouwen Zaken Haagse Vrouwen Zaken is een vereniging voor vrouwelijke ondernemers en managers in Den Haag en omstreken. Op hun stand zullen zij een vraagpunt zijn voor bezoekers die interesse hebben in zelfstandig ondernemen. Tevens zijn er flyers en ander informatiemateriaal beschikbaar.
17 Anticonceptie Den Haag - Eva Coaching Eva coaching biedt bezoekers informatie en informatiemateriaal over anticonceptie. Daarnaast kunnen bezoekers boeken inzien over begeleiding bij een miskraam en traumatische baringen.
18 Digidames De #Digidames richten zich op vrouwelijke ondernemers die digitale ondersteuning kunnen gebruiken bij de bedrijfsvoering van hun onderneming of project. Ben je (nog) geen ondernemer? Geen nood! Ondernemende vrouwen zijn ook van harte welkom. Door middel van gerichte trainingen geven zij surivival tips en maken zij je wegwijs in de digitale jungle.
19  Linkedin Fotograaf  

 

© 2019 Knijnenburg Producties